qui som?

som nutricionistes publicitaris, diagnostiquem, receptem, cuinem i servim la campanya idònia segons les necessitats dels nostres clients.

 

què fem?

dissenyem i produïm campanyes de marketing experiencial i racional que incideixen al cor i al cervell del consumidor respectivament.

 

com ho fem?

treballem amb fonaments de neurociència i psicologia aplicats al marketing. aquesta unió ens permet desenvolupar accions de marketing que generen emocions i transmeten missatges que perduren a la ment del consumidor.

Marqueting experiencial
el marketing experiencial o marketing emocional permet arribar al cor del consumidor mitjançant la vivència d’experiències que generen emocions.
les nostres dietes experiencials estàn indicades per aquells clients que vulguin potenciar l’interacció amb el seu públic objectiu, fent-los sentir part de la marca, empresa, o producte.
t’atreveixes a probar-ho?

Saber més

Marqueting racional
el marketing racional es focalitza en transmetre un missatge al cervell del consumidor.
com a nutricionistes publicitaris, Receptem serveis des de l’entrant, fins al postre, o el que és el mateix, des del marketing pur fins al disseny gràfic, passant per la comunicació i la publicitat.

Marketing

Comunicació

Publicitat

Disseny Gràfic

Saber més